Over ons

Puro Design & Interieur maakt kwalitatief professioneel maatwerk voor vrije beroepen, zelfstandigen en KMO's en maakt integraal deel uit van Keukens Geens, het toonaangevende bedrijf uit Putte dat reeds meer dan 40 jaar ervaring en 15.000 realisaties op de teller heeft. 

Keukens Geens werd in 1975 opgericht door Frans Lens die samen met 1 werknemer keukens, badmeubels en maatkasten ontwierp en plaatste.  De kwalitatief hoogstaande producten bleken een groot succes en met een gestage groei in de jaren 80 en 90 groeide Keukens Geens uit tot een performant en modern bedrijf met 25 voltijdse werknemers en 4 installatieteams die jaarlijks honderden realisaties vakkundig plaatsen over heel het land. 

Frans' dochter Elke vervoegde in het begin van het millennium de rangen en begeleidde de verdere groei met een focus op een minutieuze planning en een gepersonaliseerde service.  

De steeds toenemende vraag naar maatwerk voor professioneel gebruik leidde tot het oprichten van Puro Design & Interieur, met exclusieve maat- en totaaloplossingen voor vrije beroepen, zelfstandigen en KMO's.

Puro Design